![]() |
Listové těsto v bloku, 1500g |
Kód výrobku: 10100 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Pláty nechte zcela rozmrznout, rozválejte, naplňte a natvarujte dle představ, a poté vložte do předem vyhřáté trouby a pečte při cca 210 °C. Doba pečení závisí na velikosti výrobku. | |
![]() |
Listové těsto MELITES, 350g |
Kód výrobku: 10305 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Pláty nechte zcela rozmrznout, rozválejte, naplňte a natvarujte dle představ, a poté vložte do předem vyhřáté trouby a pečte při cca 210 °C. Doba pečení závisí na velikosti výrobku. | |
![]() |
Pláty 120 x 120, 75g |
Kód výrobku: 10250 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Pláty nechte zcela rozmrznout, rozválejte, naplňte a natvarujte dle představ, a poté vložte do předem vyhřáté trouby a pečte při cca 210 °C. Doba pečení závisí na velikosti výrobku. | |
![]() |
Pláty 150 x 150, 110g |
Kód výrobku: 10270 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Pláty rozložit na plech, nechat zcela povolit při pokojové teplotě a péct při teplotě 180 - 190°C cca 15 - 20 minut. | |
![]() |
Hřeben tvarohový, 65g |
Kód výrobku: 11215 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben makový, 65g |
Kód výrobku: 11225 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben meruňkový, 65g |
Kód výrobku: 11235 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben ořechový, 65g |
Kód výrobku: 11245 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben višňový, 65g |
Kód výrobku: 11265 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben borůvkový, 65g |
Kód výrobku: 11275 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben pudingový, 65g |
Kód výrobku: 11285 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřebeny MIX (6 druhů po 10ks) |
Kód výrobku: 11290 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Šáteček ořechový, 65g |
Kód výrobku: 11345 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Šáteček pudingový, 65g |
Kód výrobku: 11405 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Velký šátek meruňkový, 120g |
Kód výrobku: 11333 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Velký šátek jahodový, 120g |
Kód výrobku: 11413 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Šáteček višňový, 100g |
Kód výrobku: 11422 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Kapsa meruňková, 100g |
Kód výrobku: 11332 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Řez puding - borůvka, 150g |
Kód výrobku: 11580 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě alespoň 25 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 25 minut. | |
![]() |
Řez tvaroh - višeň, 150g |
Kód výrobku: 11590 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě alespoň 25 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 25 minut. | |
![]() |
Šáteček italská směs, 65g |
Kód výrobku: 11375 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, vložit na 90 - 120 minut do kynárny. Pokud není kynárna k dispozici, přikrýt polotovary igelitem a nechat cca 90 minut kynout při pokojové teplotě nebo přes noc v chladničce. Nakynuté polotovary vložit do vyhřáté trouby, zapařit a péct při teplotě 180 - 190°C cca 15 - 20 minut. | |
![]() |
Pochoutka niva, 65g |
Kód výrobku: 11635 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, vložit na 90 - 120 minut do kynárny. Pokud není kynárna k dispozici, přikrýt polotovary igelitem a nechat cca 90 minut kynout při pokojové teplotě nebo přes noc v chladničce. Nakynuté polotovary vložit do vyhřáté trouby, zapařit a péct při teplotě 180 - 190°C cca 15 - 20 minut. | |
![]() |
Pikantní tyčinka, 40g |
Kód výrobku: 12010 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené tyčinky rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 15 minut. | |
![]() |
Tmavý ořechový rohlíček, 80g |
Kód výrobku: 12012 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Tmavá mřížka zelí, 100g |
Kód výrobku: 12014 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 25 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 25 minut. | |
![]() |
Croissant s párkem, 90g |
Kód výrobku: 11010 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Croissant tmavý, 55g |
Kód výrobku: 12007 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, vložit na 90 - 120 minut do kynárny. Pokud není kynárna k dispozici, přikrýt polotovary igelitem a nechat cca 90 minut kynout při pokojové teplotě nebo přes noc v chladničce. Nakynuté polotovary vložit do vyhřáté trouby, zapařit a péct při teplotě 180 - 190°C cca 15 - 20 minut. | |
![]() |
Raženka natural, 75g |
Kód výrobku: 50475 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
![]() |
Raženka cereální světlá, 55g |
Kód výrobku: 50655 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
![]() |
Raženka cereální světlá, 75g |
Kód výrobku: 50675 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
![]() |
Raženka cereální tmavá, 55g |
Kód výrobku: 50755 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
![]() |
Raženka cereální tmavá, 75g |
Kód výrobku: 50775 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
![]() |
Chlebánek s párkem a sýrem, 130g |
Kód výrobku: 51530 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
![]() |
Listové těsto chlazené MELITES, 500g |
Kód výrobku: 10520 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Pláty nechte zcela povolit, rozválejte, naplňte a natvarujte dle představ, a poté vložte do předem vyhřáté trouby a pečte při cca 210 °C. Doba pečení závisí na velikosti výrobku. | |
![]() |
Listové těsto balené MELITES, 400g |
Kód výrobku: 10300 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Pláty nechte zcela rozmrznout, rozválejte, naplňte a natvarujte dle představ, a poté vložte do předem vyhřáté trouby a pečte při cca 210 °C. Doba pečení závisí na velikosti výrobku. | |
![]() |
Mřížka mák, 100g |
Kód výrobku: 13620 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Mřížka tvaroh, 100g |
Kód výrobku: 13610 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Anglický rohlík, 105g |
Kód výrobku: 51805 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Pečivo necháme 20 minut rozmrznout a poté pečeme v předehřáté troubě při teplotě 180°C po dobu 4 minut s párou. Po upečení necháme krátce vychladnout. | |
![]() |
Chlazené rolované LT MELITES, 300g |
Kód výrobku: 10505 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Těsto nechte zcela povolit, rozviňte i s pečicím papírem na pečicí plech, naplňte a natvarujte dle představ, a poté vložte do předem vyhřáté trouby a pečte při cca 210 °C. Doba pečení závisí na velikosti výrobku. | |
![]() |
Mazaneček s rozinkami, 75g |
Kód výrobku: 53275 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Výrobek je zcela upečený. Necháme jej pouze 30 minut povolit. | |
![]() |
Plundrový rohlíček ořechový, 95g |
Kód výrobku: 13104 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Plundrový rohlíček tvarohový, 95g |
Kód výrobku: 13105 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Plundrový hřeben meruňkový, 75g |
Kód výrobku: 13235 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Plundrový hřeben pudingový, 75g |
Kód výrobku: 13285 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Plundrový šáteček tvarohový, 75g |
Kód výrobku: 13315 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Croissant sýrový, 60g |
Kód výrobku: 11012 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Croissant s párkem a sýrem, 90g |
Kód výrobku: 11014 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Závin jablkový, 150g |
Kód výrobku: 11525 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě alespoň 25 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 25 minut. | |
![]() |
Listové těsto v bloku, 1500g |
Kód výrobku: 10100 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Pláty nechte zcela rozmrznout, rozválejte, naplňte a natvarujte dle představ, a poté vložte do předem vyhřáté trouby a pečte při cca 210 °C. Doba pečení závisí na velikosti výrobku. | |
![]() |
Pláty 120 x 120, 75g |
Kód výrobku: 10250 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Pláty nechte zcela rozmrznout, rozválejte, naplňte a natvarujte dle představ, a poté vložte do předem vyhřáté trouby a pečte při cca 210 °C. Doba pečení závisí na velikosti výrobku. | |
![]() |
Listové těsto balené MELITES, 400g |
Kód výrobku: 10300 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Pláty nechte zcela rozmrznout, rozválejte, naplňte a natvarujte dle představ, a poté vložte do předem vyhřáté trouby a pečte při cca 210 °C. Doba pečení závisí na velikosti výrobku. | |
![]() |
Listové těsto MELITES, 350g |
Kód výrobku: 10305 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Pláty nechte zcela rozmrznout, rozválejte, naplňte a natvarujte dle představ, a poté vložte do předem vyhřáté trouby a pečte při cca 210 °C. Doba pečení závisí na velikosti výrobku. | |
![]() |
Chlazené rolované LT MELITES, 300g |
Kód výrobku: 10505 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Těsto nechte zcela povolit, rozviňte i s pečicím papírem na pečicí plech, naplňte a natvarujte dle představ, a poté vložte do předem vyhřáté trouby a pečte při cca 210 °C. Doba pečení závisí na velikosti výrobku. | |
![]() |
Listové těsto chlazené MELITES, 500g |
Kód výrobku: 10520 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Pláty nechte zcela povolit, rozválejte, naplňte a natvarujte dle představ, a poté vložte do předem vyhřáté trouby a pečte při cca 210 °C. Doba pečení závisí na velikosti výrobku. | |
![]() |
Pláty 150 x 150, 110g |
Kód výrobku: 10270 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Pláty rozložit na plech, nechat zcela povolit při pokojové teplotě a péct při teplotě 180 - 190°C cca 15 - 20 minut. | |
Záviny |
![]() |
![]() |
Závin jablkový, 150g |
Kód výrobku: 11525 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě alespoň 25 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 25 minut. | |
Řezy |
![]() |
![]() |
Řez puding - borůvka, 150g |
Kód výrobku: 11580 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě alespoň 25 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 25 minut. | |
![]() |
Řez tvaroh - višeň, 150g |
Kód výrobku: 11590 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě alespoň 25 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 25 minut. | |
Kapsa |
![]() |
![]() |
Kapsa meruňková, 100g |
Kód výrobku: 11332 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
Šátečky s cukrem |
![]() |
![]() |
Velký šátek meruňkový, 120g |
Kód výrobku: 11333 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Šáteček višňový, 100g |
Kód výrobku: 11422 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Velký šátek jahodový, 120g |
Kód výrobku: 11413 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
Šátečky |
![]() |
![]() |
Šáteček ořechový, 65g |
Kód výrobku: 11345 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Šáteček pudingový, 65g |
Kód výrobku: 11405 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
Hřebeny |
![]() |
![]() |
Hřeben tvarohový, 65g |
Kód výrobku: 11215 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben makový, 65g |
Kód výrobku: 11225 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben meruňkový, 65g |
Kód výrobku: 11235 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben ořechový, 65g |
Kód výrobku: 11245 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben višňový, 65g |
Kód výrobku: 11265 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben borůvkový, 65g |
Kód výrobku: 11275 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben pudingový, 65g |
Kód výrobku: 11285 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřebeny MIX (6 druhů po 10ks) |
Kód výrobku: 11290 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Šáteček italská směs, 65g |
Kód výrobku: 11375 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, vložit na 90 - 120 minut do kynárny. Pokud není kynárna k dispozici, přikrýt polotovary igelitem a nechat cca 90 minut kynout při pokojové teplotě nebo přes noc v chladničce. Nakynuté polotovary vložit do vyhřáté trouby, zapařit a péct při teplotě 180 - 190°C cca 15 - 20 minut. | |
![]() |
Pochoutka niva, 65g |
Kód výrobku: 11635 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, vložit na 90 - 120 minut do kynárny. Pokud není kynárna k dispozici, přikrýt polotovary igelitem a nechat cca 90 minut kynout při pokojové teplotě nebo přes noc v chladničce. Nakynuté polotovary vložit do vyhřáté trouby, zapařit a péct při teplotě 180 - 190°C cca 15 - 20 minut. | |
![]() |
Pikantní tyčinka, 40g |
Kód výrobku: 12010 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené tyčinky rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 15 minut. | |
![]() |
Tmavý ořechový rohlíček, 80g |
Kód výrobku: 12012 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Tmavá mřížka zelí, 100g |
Kód výrobku: 12014 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 25 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 25 minut. | |
![]() |
Plundrový rohlíček ořechový, 95g |
Kód výrobku: 13104 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Plundrový rohlíček tvarohový, 95g |
Kód výrobku: 13105 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Plundrový hřeben meruňkový, 75g |
Kód výrobku: 13235 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Plundrový hřeben pudingový, 75g |
Kód výrobku: 13285 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Plundrový šáteček tvarohový, 75g |
Kód výrobku: 13315 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Mřížka tvaroh, 100g |
Kód výrobku: 13610 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Mřížka mák, 100g |
Kód výrobku: 13620 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
Croissanty |
![]() |
![]() |
Croissant s párkem, 90g |
Kód výrobku: 11010 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Croissant sýrový, 60g |
Kód výrobku: 11012 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Croissant s párkem a sýrem, 90g |
Kód výrobku: 11014 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Croissant tmavý, 55g |
Kód výrobku: 12007 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, vložit na 90 - 120 minut do kynárny. Pokud není kynárna k dispozici, přikrýt polotovary igelitem a nechat cca 90 minut kynout při pokojové teplotě nebo přes noc v chladničce. Nakynuté polotovary vložit do vyhřáté trouby, zapařit a péct při teplotě 180 - 190°C cca 15 - 20 minut. | |
Anglický rohlík |
![]() |
![]() |
Anglický rohlík, 105g |
Kód výrobku: 51805 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Pečivo necháme 20 minut rozmrznout a poté pečeme v předehřáté troubě při teplotě 180°C po dobu 4 minut s párou. Po upečení necháme krátce vychladnout. | |
Raženky |
![]() |
![]() |
Raženka natural, 75g |
Kód výrobku: 50475 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
![]() |
Raženka cereální světlá, 55g |
Kód výrobku: 50655 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
![]() |
Raženka cereální světlá, 75g |
Kód výrobku: 50675 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
![]() |
Raženka cereální tmavá, 55g |
Kód výrobku: 50755 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
![]() |
Raženka cereální tmavá, 75g |
Kód výrobku: 50775 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
Chlebánky |
![]() |
![]() |
Chlebánek s párkem a sýrem, 130g |
Kód výrobku: 51530 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
![]() |
Mazaneček s rozinkami, 75g |
Kód výrobku: 53275 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Výrobek je zcela upečený. Necháme jej pouze 30 minut povolit. | |
Anglický rohlík |
![]() |
![]() |
Anglický rohlík, 105g |
Kód výrobku: 51805 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Pečivo necháme 20 minut rozmrznout a poté pečeme v předehřáté troubě při teplotě 180°C po dobu 4 minut s párou. Po upečení necháme krátce vychladnout. | |
Raženky |
![]() |
![]() |
Raženka natural, 75g |
Kód výrobku: 50475 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
![]() |
Raženka cereální světlá, 55g |
Kód výrobku: 50655 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
![]() |
Raženka cereální světlá, 75g |
Kód výrobku: 50675 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
![]() |
Raženka cereální tmavá, 55g |
Kód výrobku: 50755 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
![]() |
Raženka cereální tmavá, 75g |
Kód výrobku: 50775 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
Chlebánky |
![]() |
![]() |
Chlebánek s párkem a sýrem, 130g |
Kód výrobku: 51530 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
Croissanty |
![]() |
![]() |
Croissant s párkem, 90g |
Kód výrobku: 11010 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Croissant sýrový, 60g |
Kód výrobku: 11012 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Croissant s párkem a sýrem, 90g |
Kód výrobku: 11014 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Croissant tmavý, 55g |
Kód výrobku: 12007 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, vložit na 90 - 120 minut do kynárny. Pokud není kynárna k dispozici, přikrýt polotovary igelitem a nechat cca 90 minut kynout při pokojové teplotě nebo přes noc v chladničce. Nakynuté polotovary vložit do vyhřáté trouby, zapařit a péct při teplotě 180 - 190°C cca 15 - 20 minut. | |
Záviny |
![]() |
![]() |
Závin jablkový, 150g |
Kód výrobku: 11525 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě alespoň 25 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 25 minut. | |
Řezy |
![]() |
![]() |
Řez puding - borůvka, 150g |
Kód výrobku: 11580 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě alespoň 25 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 25 minut. | |
![]() |
Řez tvaroh - višeň, 150g |
Kód výrobku: 11590 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě alespoň 25 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 25 minut. | |
Kapsa |
![]() |
![]() |
Kapsa meruňková, 100g |
Kód výrobku: 11332 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
Šátečky s cukrem |
![]() |
![]() |
Velký šátek meruňkový, 120g |
Kód výrobku: 11333 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Šáteček višňový, 100g |
Kód výrobku: 11422 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Velký šátek jahodový, 120g |
Kód výrobku: 11413 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
Šátečky |
![]() |
![]() |
Šáteček ořechový, 65g |
Kód výrobku: 11345 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Šáteček pudingový, 65g |
Kód výrobku: 11405 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
Hřebeny |
![]() |
![]() |
Hřeben tvarohový, 65g |
Kód výrobku: 11215 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben makový, 65g |
Kód výrobku: 11225 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben meruňkový, 65g |
Kód výrobku: 11235 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben ořechový, 65g |
Kód výrobku: 11245 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben višňový, 65g |
Kód výrobku: 11265 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben borůvkový, 65g |
Kód výrobku: 11275 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben pudingový, 65g |
Kód výrobku: 11285 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřebeny MIX (6 druhů po 10ks) |
Kód výrobku: 11290 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |