![]() |
Pláty 120 x 120, 75g |
Kód výrobku: 10250 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Pláty nechte zcela rozmrznout, rozválejte, naplňte a natvarujte dle představ, a poté vložte do předem vyhřáté trouby a pečte při cca 210 °C. Doba pečení závisí na velikosti výrobku. | |
![]() |
Pláty 150 x 150, 110g |
Kód výrobku: 10270 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Pláty rozložit na plech, nechat zcela povolit při pokojové teplotě a péct při teplotě 180 - 190°C cca 15 - 20 minut. | |
![]() |
Hřeben tvarohový, 65g |
Kód výrobku: 11215 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben makový, 65g |
Kód výrobku: 11225 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben meruňkový, 65g |
Kód výrobku: 11235 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben ořechový, 65g |
Kód výrobku: 11245 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben borůvkový, 65g |
Kód výrobku: 11275 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben pudingový, 65g |
Kód výrobku: 11285 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřebeny MIX (6 druhů po 10ks) |
Kód výrobku: 11290 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Velký šátek meruňkový, 120g |
Kód výrobku: 11333 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Velký šátek jahodový, 120g |
Kód výrobku: 11413 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Šáteček višňový, 100g |
Kód výrobku: 11422 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Kapsa meruňková, 100g |
Kód výrobku: 11332 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Řez puding - borůvka, 150g |
Kód výrobku: 11580 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě alespoň 25 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 25 minut. | |
![]() |
Řez tvaroh - višeň, 150g |
Kód výrobku: 11590 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě alespoň 25 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 25 minut. | |
![]() |
Pikantní tyčinka, 40g |
Kód výrobku: 12010 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené tyčinky rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 15 minut. | |
![]() |
Tmavý ořechový rohlíček, 80g |
Kód výrobku: 12012 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Croissant s párkem, 90g |
Kód výrobku: 11010 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Raženka natural, 75g |
Kód výrobku: 50475 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
![]() |
Raženka cereální světlá, 55g |
Kód výrobku: 50655 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
![]() |
Raženka cereální světlá, 75g |
Kód výrobku: 50675 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
![]() |
Raženka cereální tmavá, 55g |
Kód výrobku: 50755 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
![]() |
Raženka cereální tmavá, 75g |
Kód výrobku: 50775 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
![]() |
Mřížka mák, 100g |
Kód výrobku: 13620 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Mřížka tvaroh, 100g |
Kód výrobku: 13610 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Anglický rohlík, 105g |
Kód výrobku: 51805 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Pečivo necháme 20 minut rozmrznout a poté pečeme v předehřáté troubě při teplotě 180°C po dobu 4 minut s párou. Po upečení necháme krátce vychladnout. | |
![]() |
Mazaneček s rozinkami, 75g |
Kód výrobku: 53275 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Výrobek je zcela upečený. Necháme jej pouze 30 minut povolit. | |
![]() |
Plundrový rohlíček ořechový, 95g |
Kód výrobku: 13104 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Plundrový rohlíček tvarohový, 95g |
Kód výrobku: 13105 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Croissant sýrový, 60g |
Kód výrobku: 11012 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Croissant s párkem a sýrem, 90g |
Kód výrobku: 11014 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Závin jablkový, 150g |
Kód výrobku: 11525 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě alespoň 25 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 25 minut. | |
|
Listové těsto mražené MELITES, 400g |
Kód výrobku: 10311 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat rozmrznout, natvarovat (naplnit, nazdobit), vložit do předehřáté trouby a péct při 220°C cca 20 min (el.trouba) nebo 200°C cca 20 min (horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy | |
|
Mřížka italská směs, 100g |
Kód výrobku: 13660 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180°C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Pláty 120 x 120, 75g |
Kód výrobku: 10250 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Pláty nechte zcela rozmrznout, rozválejte, naplňte a natvarujte dle představ, a poté vložte do předem vyhřáté trouby a pečte při cca 210 °C. Doba pečení závisí na velikosti výrobku. | |
|
Listové těsto mražené MELITES, 400g |
Kód výrobku: 10311 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat rozmrznout, natvarovat (naplnit, nazdobit), vložit do předehřáté trouby a péct při 220°C cca 20 min (el.trouba) nebo 200°C cca 20 min (horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy | |
![]() |
Pláty 150 x 150, 110g |
Kód výrobku: 10270 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Pláty rozložit na plech, nechat zcela povolit při pokojové teplotě a péct při teplotě 180 - 190°C cca 15 - 20 minut. | |
Záviny |
![]() |
![]() |
Závin jablkový, 150g |
Kód výrobku: 11525 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě alespoň 25 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 25 minut. | |
Řezy |
![]() |
![]() |
Řez puding - borůvka, 150g |
Kód výrobku: 11580 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě alespoň 25 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 25 minut. | |
![]() |
Řez tvaroh - višeň, 150g |
Kód výrobku: 11590 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě alespoň 25 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 25 minut. | |
Kapsa |
![]() |
![]() |
Kapsa meruňková, 100g |
Kód výrobku: 11332 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
Šátečky s cukrem |
![]() |
![]() |
Velký šátek meruňkový, 120g |
Kód výrobku: 11333 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Šáteček višňový, 100g |
Kód výrobku: 11422 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Velký šátek jahodový, 120g |
Kód výrobku: 11413 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
Hřebeny |
![]() |
![]() |
Hřeben tvarohový, 65g |
Kód výrobku: 11215 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben makový, 65g |
Kód výrobku: 11225 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben meruňkový, 65g |
Kód výrobku: 11235 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben ořechový, 65g |
Kód výrobku: 11245 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben borůvkový, 65g |
Kód výrobku: 11275 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben pudingový, 65g |
Kód výrobku: 11285 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřebeny MIX (6 druhů po 10ks) |
Kód výrobku: 11290 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Pikantní tyčinka, 40g |
Kód výrobku: 12010 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené tyčinky rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 15 minut. | |
![]() |
Tmavý ořechový rohlíček, 80g |
Kód výrobku: 12012 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Plundrový rohlíček ořechový, 95g |
Kód výrobku: 13104 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Plundrový rohlíček tvarohový, 95g |
Kód výrobku: 13105 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Mřížka tvaroh, 100g |
Kód výrobku: 13610 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Mřížka mák, 100g |
Kód výrobku: 13620 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Croissant s párkem, 90g |
Kód výrobku: 11010 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Croissant sýrový, 60g |
Kód výrobku: 11012 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
![]() |
Croissant s párkem a sýrem, 90g |
Kód výrobku: 11014 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180 °C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
|
Mřížka italská směs, 100g |
Kód výrobku: 13660 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Nechat povolit cca 45 min. a péct ve vyhřáté troubě se zapařením při 180°C 17-20 min. (elektrická nebo horkovzdušná trouba) do zlatohnědé barvy. | |
Anglický rohlík |
![]() |
![]() |
Anglický rohlík, 105g |
Kód výrobku: 51805 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Pečivo necháme 20 minut rozmrznout a poté pečeme v předehřáté troubě při teplotě 180°C po dobu 4 minut s párou. Po upečení necháme krátce vychladnout. | |
Raženky |
![]() |
![]() |
Raženka natural, 75g |
Kód výrobku: 50475 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
![]() |
Raženka cereální světlá, 55g |
Kód výrobku: 50655 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
![]() |
Raženka cereální světlá, 75g |
Kód výrobku: 50675 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
![]() |
Raženka cereální tmavá, 55g |
Kód výrobku: 50755 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
![]() |
Raženka cereální tmavá, 75g |
Kód výrobku: 50775 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
![]() |
Mazaneček s rozinkami, 75g |
Kód výrobku: 53275 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Výrobek je zcela upečený. Necháme jej pouze 30 minut povolit. | |
Anglický rohlík |
![]() |
![]() |
Anglický rohlík, 105g |
Kód výrobku: 51805 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Pečivo necháme 20 minut rozmrznout a poté pečeme v předehřáté troubě při teplotě 180°C po dobu 4 minut s párou. Po upečení necháme krátce vychladnout. | |
Raženky |
![]() |
![]() |
Raženka natural, 75g |
Kód výrobku: 50475 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
![]() |
Raženka cereální světlá, 55g |
Kód výrobku: 50655 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
![]() |
Raženka cereální světlá, 75g |
Kód výrobku: 50675 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
![]() |
Raženka cereální tmavá, 55g |
Kód výrobku: 50755 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
![]() |
Raženka cereální tmavá, 75g |
Kód výrobku: 50775 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 30 minut, vložit do vyhřáté trouby, cca 30s zapařit a péct při teplotě 210°C cca 7 - 9 minut. | |
Záviny |
![]() |
![]() |
Závin jablkový, 150g |
Kód výrobku: 11525 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě alespoň 25 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 25 minut. | |
Řezy |
![]() |
![]() |
Řez puding - borůvka, 150g |
Kód výrobku: 11580 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě alespoň 25 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 25 minut. | |
![]() |
Řez tvaroh - višeň, 150g |
Kód výrobku: 11590 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě alespoň 25 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 25 minut. | |
Kapsa |
![]() |
![]() |
Kapsa meruňková, 100g |
Kód výrobku: 11332 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
Šátečky s cukrem |
![]() |
![]() |
Velký šátek meruňkový, 120g |
Kód výrobku: 11333 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Šáteček višňový, 100g |
Kód výrobku: 11422 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Velký šátek jahodový, 120g |
Kód výrobku: 11413 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
Hřebeny |
![]() |
![]() |
Hřeben tvarohový, 65g |
Kód výrobku: 11215 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben makový, 65g |
Kód výrobku: 11225 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben meruňkový, 65g |
Kód výrobku: 11235 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben ořechový, 65g |
Kód výrobku: 11245 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben borůvkový, 65g |
Kód výrobku: 11275 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřeben pudingový, 65g |
Kód výrobku: 11285 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |
![]() |
Hřebeny MIX (6 druhů po 10ks) |
Kód výrobku: 11290 | |
![]() | |
Způsob přípravy: | |
Zmrazené polotovary rozložit na plech, nechat povolit při pokojové teplotě cca 15 minut, vložit do vyhřáté trouby a péct při teplotě 210°C cca 20 minut. | |